Over Ons

Dierenasiel Crailo en Dierenambulance Gooi en Vechtstreek gaan fuseren: samen worden wij Dierzorgcentrum Gooische Nest.

BETERE TOEKOMST

Momenteel wordt de opvang van zwerfdieren in onze regio uitbesteed aan een verder gelegen dierenasiel. Door deze afstand van 30 km (!) rijdt de dierenambulance te veel kilometers, waardoor de dieren gestrest raken en hoge brandstofkosten ontstaan. Daarbij zijn de faciliteiten van het huidige asiel verouderd. Dit is niet hoe wij liefdevolle zorg voor dieren voor ons zien.

Onze ambitie? De realisatie van een nieuw dierzorgcentrum in de regio, waar al onze kennis, faciliteiten en activiteiten op één plek samenkomen. Een plek waar we de dieren de zorg kunnen geven die ze verdienen. Om dit te kunnen realiseren, is jouw hulp nodig!

MAATSCHAPPELIJK BELANG

Wij zorgen niet alleen voor dieren, maar ook voor re-integratie- en stageplaatsen. Daarnaast zetten onze 100+ vrijwilligers zich vol toewijding en enthousiasme in voor de dieren. We blijven graag met én voor elkaar streven naar een dierzorgcentrum met onze dieren in het middelpunt. Daarnaast zijn wij een meldpunt voor dierenmishandeling, bemiddelen we bij bijtincidenten en geven we voorlichting en educatie.

ALLE BEE(S)TJES HELPEN

Zonder nieuwbouw sluit het asiel en stopt de dierenambulance, waardoor er geen hondenpension, dagopvang, ruimte voor afstandsdieren en dierenambulance voor jouw gewonde en/of overleden dieren meer is. Kortom, geen dierenwelzijnsvoorziening meer in onze regio.

Nieuwbouw gooische nest

Ons prachtige dierzorgcentrum wordt gebouwd volgens de principes van Shelter Medicine. Dit betekent dat de huisvesting meehelpt aan de gezondheid en het welzijn van onze dieren. Door verbeterde huisvestingsomstandigheden blijven de dieren gezonder én wordt hun (zo kort mogelijke) verblijf een stuk aangenamer.

We zijn in gesprek met de gemeenten voor steun, maar we hebben ook jouw hulp nodig. Jij kunt ook wat betekenen voor de verbetering van dierenwelzijn in onze regio. Bekijk deze pagina om te ontdekken hoe je kunt helpen. Jouw steun kan het verschil maken voor de dieren in onze regio.

Laten we er samen voor zorgen dat dieren goed worden opgevangen in een nieuw dierzorgcentrum!

Stichting Dierzorgcentrum Gooische Nest

Nieuwe Crailoseweg 14
1222 AB HILVERSUM
088 – 202 70 27
info@gooischenest.nl

KvK : 88001350
RSIN : 864473035
IBAN : NL74 RABO 0370 7357 30

Rapportage conform ANBI richtlijnen nog niet actueel aangezien de stichting feitelijk nog niet operationeel is.

Bestuur

Het onbezoldigd bestuur bestaat uit:

Voorzitter
Cees Boonen

Penningmeester

Simone Lamme

Secretaris

Jeroen Tobé

lid

Hans Visser

lid
Gerard Willemsen