Welkom bij onze eerste nieuwsbrief!

Het is bijna zo ver! Op woensdag 1 november start er een grote campagne om iedereen in en om Gooi en Vechtstreek op de hoogte te brengen van de geplande komst van Dierzorgcentrum Gooische Nest. We hopen hiermee steun te ontvangen van de inwoners van Gooi en Vechtstreek én van de gemeenten. We houden jullie graag op de hoogte van wat we allemaal aan het doen zijn en wat we gaan doen.

De website is vandaag live gegaan! We hebben hier hard aan gewerkt en zijn erg benieuwd wat jullie ervan vinden. Ontdek je ‘gekke dingen’? Laat het ons weten via dev@gooischenest.nl. In deze nieuwsbrief lees je wat er de komende twee weken op de planning staat. Heb je vragen? Schroom niet om ze te stellen aan Naomi, Sandra, of Rianne.

Manifest

Aanstaande woensdag 1 november staat ons manifest in verschillende kranten in de regio. Paginagroot! In het manifest staat beschreven waarom het noodzakelijk is dat Dierzorgcentrum Gooische Nest er komt en wat onze plannen zijn.

Promoteam

Vanaf aanstaande zaterdag kun je ons op straat tegenkomen. We gaan in november en december meerdere keren de straat op om inwoners van onze regio meer te vertellen over onze plannen. Wil je helpen? Laat het ons weten!

Bouw je mee?

Laat ons weten dat je onze plannen steunt! Dit kun je doen door je aan te melden voor onze externe nieuwsbrief en ons te volgen op Facebook, Instagram, YouTube en LinkedIn. Op deze manier kunnen we je op de hoogte houden. We vinden het ook heel fijn als je onze berichten op onze socials liket en deelt; dit is goed voor het bereik van berichten op onze social media kanalen.

Daarnaast help je ons enorm door jouw netwerk in te schakelen. Ken of ben jij iemand die op wat voor manier dan ook iets voor ons kan betekenen? We horen het heel graag!

Doneren is op dit moment nog niet mogelijk. De fondsenwerving start wanneer de gemeenten in onze regio akkoord gaan met onze plannen.