Welkom bij onze eerste nieuwsbrief!

We zijn heel blij dat je op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen bij Dierzorgcentrum Gooische Nest. We vertellen je heel graag waar we mee bezig zijn en hoe je kunt helpen. Als het goed is, heb je onze nieuwe website al gezien. Neem vooral nog eens een kijkje!

Manifest

Vanaf woensdag 1 november stond ons manifest in verschillende kranten in de regio. Paginagroot! In het manifest staat beschreven waarom het noodzakelijk is dat Dierzorgcentrum Gooische Nest er komt en wat onze plannen zijn. Daarnaast is er ook een hele toffe video die laat zien waarom het noodzakelijk is dat Dierzorgcentrum Gooische Nest er komt.

Promoteam

We gaan ook op pad om iedereen in de regio op de hoogte te brengen van onze plannen. We hopen op die manier zo veel mogelijk steun te ontvangen in de vorm van aanmeldingen op onze nieuwsbrief en volgers op onze socials. We zijn binnenkort nog te vinden op de markten in Huizen, Bussum en Hilversum!

maatschappelijk belang

Wij zorgen niet alleen voor dieren, maar ook voor re-integratie- en stageplaatsen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een mooie rol als springplank voor mensen die nog zoekende zijn in de maatschappij. Zij komen in de huidige situatie een paar weken of zelfs maanden/jaren werken bij het asiel of de dierenambulance. Zij helpen niet alleen onze dieren, maar onze dieren helpen hen ook. Daarnaast zetten onze 100+ vrijwilligers zich vol toewijding en enthousiasme in voor de dieren.
De huidige organisaties staan midden in de maatschappij en hebben daardoor een onmisbare rol voor mens en dier. We blijven graag met én voor elkaar streven naar een dierzorgcentrum met onze dieren in het middelpunt.

hEB JE ONS AL GESPOT?

We zijn niet alleen online, op straat en in de krant zichtbaar. We zijn ook te zien op onder andere de rotonde bij de McDrive in Hilversum! Met veel dank aan LEDimpact.

Weet jij nog plekken waar we echt zichtbaar moeten zijn? Laat het ons weten!

hoe kun je helpen?

Laat ons weten dat je onze plannen steunt! Dit heb je al gedaan door je aan te melden voor onze nieuwsbrief, waarvoor dank! Daarnaast kun je ons volgen op Facebook, Instagram, YouTube en LinkedIn. Zo kunnen we je op de hoogte houden.

Daarnaast help je ons enorm door jouw netwerk in te schakelen. Ken of ben jij iemand die op wat voor manier dan ook iets voor ons kan betekenen? We horen het heel graag!

Doneren is op dit moment nog niet mogelijk. De fondsenwerving start wanneer de gemeenten in onze regio akkoord gaan met onze plannen.