Welkom bij onze tweede nieuwsbrief!

RAADSLEDENBIJEENKOMSTEN

We kijken terug op drie geslaagde sessies met wethouders en raadsleden van onze regio. Rianne Steenbeek, beheerder van Dierenasiel Crailo, en Sandra Verbeek, dierecteur van Dierzorgcentrum Gooische Nest, presenteerden voor in totaal zo’n 50 aanwezigen onze plannen voor de samenwerking en de nieuwbouw. Naast kritische vragen was er veel enthousiasme en steun voor onze plannen. Nog dit jaar komen de wethouders dierenwelzijn bijeen om onze plannen te bespreken. Vervolgens moet dan de besluitvorming in de zes gemeenteraden van Gooi en Vechtstreek plaatsvinden. Wordt vervolgd. Veel dank aan de collega’s die de raadsledenbijeenkomsten mede mogelijk hebben gemaakt!

promoteam

De afgelopen anderhalve maand zijn we met een promoteam op pad geweest. Wellicht ben je heb jij je via deze weg aangemeld voor onze nieuwsbrief. Superfijn! Wij lieten ons zien op markten in Hilversum, Laren, Bussum en Huizen. Met een poster in een klapbord, visitekaartjes en flyers hebben we veel mensen in Gooi en Vechtstreek mogen vertellen over onze plannen. Wij danken de vrijwilligers die op pad zijn geweest om onze boodschap over te brengen binnen de regio. Jullie zijn kanjers!

GOEDE DOELEN BINGO HART VOOR HILVERSUM

Hart voor Hilversum heeft een hart voor dieren! Daarom organiseren zij een goede doelen bingo ten behoeve van Dierenasiel Crailo, Dierenambulance Gooi en Vechtstreek én het Gooische Nest. Hier zijn we natuurlijk heel dankbaar voor!

De bingo is aanstaande zaterdagavond 9 december vanaf 19.30 uur. Er zijn bingoplankjes en lootjes in verschillende prijscategorieën; je leest er meer over op hun website. Aanmelden kan via regie@chello.nl. Er zijn 120 plekken waarvan meer dan 90 bezet zijn. Let op: vol = vol.

 

HOE KUN JE HELPEN?

Laat ons weten dat je onze plannen steunt! Dit heb je al gedaan door je aan te melden voor onze nieuwsbrief, waarvoor dank! Daarnaast kun je ons volgen op Facebook, Instagram, YouTube en LinkedIn. Zo kunnen we je op de hoogte houden.

Daarnaast help je ons enorm door jouw netwerk in te schakelen. Ken of ben jij iemand die op wat voor manier dan ook iets voor ons kan betekenen? We horen het heel graag!

Doneren is op dit moment nog niet mogelijk. De fondsenwerving start wanneer de gemeenten in onze regio akkoord gaan met onze plannen.